Log in met je FlexBoss account

Nog geen account? Meld je nu aan!

Wachtwoord vergeten?

Registreer een nieuw account

Over ons

FlexBoss Uitzendbureau

FlexBoss Uitzendbureau is in 2019 opgericht door Steven Sanchez. Steven heeft ruime ervaring in de uitzendbranche, op het gebied van werving & selectie en contacten binnen de logistiek en import. Hij had sterk de behoefte om een bureau op te richten vanuit zijn visie: persoonlijk, vertrouwd, op maat en met een kwalitatieve binding tussen de werknemer en partner.

Een ieder die geïnteresseerd in het bedrijf is, is van harte welkom op het kantoor. Het hoofdkantoor bevindt zich te Handelsweg 82 in Ridderkerk. Het managementteam is dagelijks bezig op kantoor met de lopende projecten en planningen. FlexBoss Uitzendbureau is voor bepaalde partners hét aanspreekpunt voor dagelijks personeel, daarnaast is de bereikbaarheid er ook op om het laatst moment tóch extra mogelijkheden te bieden in de flexibele markt van tegenwoordig.

 

”Flexibiliteit, ervaring en meer dan 100 werknemers vormen de kracht van het bureau. Iedere dag is er betrokkenheid bij lopende projecten met kansen en uitdagingen. Iedere dag zijn we als team op zoek naar de juiste match: de juiste uitzendkracht voor de geschikte partner. Hierbij kijken we naar de wensen van de opdrachtgever én capaciteiten van de uitzendkracht. De doelstelling van onze partner moet behaald worden. Het onderhouden van persoonlijk contact met partners voelt goed. We zijn blij dat we als FlexBoss Uitzendbureau mogen blijven groeien. Als alle partijen zich goed voelen, werkt het automatisch door in het werk en kunnen we groeien. Samen groeien is het uiteindelijke doel.”

 

Flexibiliteit is onze kracht. Onze partners vertrouwen ons.

  Uitzenden van personeel
  Werving & Selectie
  Ontzorging van uw project