Log in met je FlexBoss account

Nog geen account? Meld je nu aan!

Wachtwoord vergeten?

Registreer een nieuw account

Over ons

FlexBoss Uitzendbureau

FlexBoss Uitzendbureau is in 2019 opgericht door Steven Sanchez. Steven heeft ruime ervaring in de uitzendbranche, op het gebied van werving & selectie en contacten binnen de logistiek en import. Hij had sterk de behoefte om een bureau op te richten vanuit zijn visie: persoonlijk, vertrouwd, op maat en met een kwalitatieve binding tussen de werknemer en partner.
Een ieder die geïnteresseerd in het bedrijf is, is van harte welkom op het kantoor. Het hoofdkantoor bevindt zich te Handelsweg 82 in Ridderkerk. Het managementteam is dagelijks bezig op kantoor met de lopende projecten en planningen. FlexBoss Uitzendbureau is voor bepaalde partners hét aanspreekpunt voor dagelijks personeel, daarnaast is de bereikbaarheid er ook op om het laatst moment tóch extra mogelijkheden te bieden in de flexibele markt van tegenwoordig.

”Flexibiliteit, ervaring en meer dan 100 werknemers vormen de kracht van het bureau. Iedere dag is er betrokkenheid bij lopende projecten met kansen en uitdagingen. Iedere dag zijn we als team op zoek naar de juiste match: de juiste uitzendkracht voor de geschikte partner. Hierbij kijken we naar de wensen van de opdrachtgever én capaciteiten van de uitzendkracht. De doelstelling van onze partner moet behaald worden. Het onderhouden van persoonlijk contact met partners voelt goed.”
We zijn blij dat we als FlexBoss Uitzendbureau mogen blijven groeien. Als alle partijen zich goed voelen, werkt het automatisch door in het werk en kunnen we groeien. Samen groeien is het uiteindelijke doel.

In de dagelijkse maatschappij

FlexBoss Uitzendbureau onderneemt ook op maatschappelijk gebied. Onder andere met de gemeenten Rotterdam en Ridderkerk is er een duurzame samenwerking om een bijdrage te leveren aan de regio met als doel om op een vertrouwde basis te groeien. Naast de samenwerking met de gemeentes is FlexBoss Uitzendbureau ook hoofdsponsor van FC Skillz, een ambitieuze sportvereniging uit Den Haag. Hier valt meer over te lezen op onze ‘FC Skillz’ pagina.

 

gemeenterotterdam-1194x724

Het team van FlexBoss Uitzendbureau

Steven Sanchez
Algemeen Directeur

”Iedere dag zijn we als team op zoek naar de juiste match: de juiste uitzendkracht voor de geschikte partner.”

Lucero Angulo
Commercieel Directeur

”De doelstelling van onze partner moet behaald worden. Het onderhouden van persoonlijk contact is belangrijk, zodat we met vertrouwen kwaliteit leveren.”

Kevin Alves
Accountmanager

”Als alle partijen zich goed voelen, werkt het automatisch door in het werk en bouwen we vertrouwen op. Samen groeien is het uiteindelijke doel.”

Precious Small
Intercedent

”Flexibiliteit is onze kracht. Het vertrouwen onderhouden we met betrouwbare krachten in ons team en doorgroeien op langer termijn.”

Iskamella Wennekes
Backoffice

”Werken met een betrouwbare werkgever biedt rust en vertrouwen voor de toekomst. Daarom is vertrouwen de basis van onze visie.”
 

Flexibiliteit is onze kracht. Onze partners vertrouwen ons.

Detachering

Detachering

Werving & Selectie

Werving & Selectie

Bemiddeling ZZP

Ontzorging van project