Log in met je FlexBoss account

Nog geen account? Meld je nu aan!

Wachtwoord vergeten?

Registreer een nieuw account

Voor werkgevers

De flexibele, betrouwbare en meedenkende partner

Dat is de bijdrage die FlexBoss Uitzendbureau graag levert aan de samenleving in de regio Zuid-Holland. Een binding voor de lange termijn, waarbij de partners en werknemers ook mee kunnen groeien. Een vertrouwde band creëert kansen en ontwikkelingen op een vertrouwde en persoonlijke basis. FlexBoss Uitzendbureau is sinds 2018 gevestigd in Ridderkerk en verzorgt in de regio Zuid-Holland de volgende werkzaamheden voor zijn partners;

Onze sectoren

FlexBoss draagt de werkgevers en financiële risico’s voor de uitzendkracht. We betalen de ziektekosten, vakantiegeld en feestdagen, sociale premies, verzekeringen, werkgeverslasten, kosten voor bijscholing en nemen de loonadministratie uit handen. Klikt het niet met de medewerker, dan kunt u gemakkelijk constateren dat er geen ‘match’ is en afscheid nemen van de medewerker zonder transitievergoeding te betalen. De ervaring op de arbeidsmarkt brengt expertise met zich mee op de volgende vakgebieden:

Op zoek naar geschikt personeel?

Bent u op zoek naar geschikt en betrouwbaar personeel? Bij FlexBoss Uitzendbureau zijn we gespecialiseerd in het bemiddelen in de bovenstaande sectoren en kunnen we uw bedrijf op meerdere manieren aan vakspecialisten helpen. Of het nu gaat om tijdelijk werk, vast werk of werk op projectbasis. Wij bieden u een oplossing op maat. We regelen ook kosteloos vervanging, zodat er geen gaten vallen in uw bezetting. De voordelen van het inhuren van een uitzendkracht kunt u dus afwegen tegen de kosten en financiële risico’s van uw eigen personeel in dienst nemen.
Kortom, we willen de betrouwbare partner in de regio zijn met flexibiliteit als onze kracht.