Log in met je FlexBoss account

Nog geen account? Meld je nu aan!

Wachtwoord vergeten?

Registreer een nieuw account

Detachering

Ontzorging van betrouwbaar personeel

FlexBoss Uitzendbureau is het flexibele uitzendbureau gespecialiseerd in het uitzenden én detacheren van geschikte kandidaten in diverse sectoren. Met ons breed georiënteerd team willen wij onze partners ontzorgen. Dit kunnen we in samenspraak doen op diverse manieren, zoals: parttime-, fulltime dienstverbanden, projecten en/of opdrachten. Wij willen hierdoor op het gebied van flexibiliteit ondersteuning bieden en de betrouwbare partner in de regio zijn.

Detachering

Ieder bedrijf wilt de meest geschikte kandidaat die bij het profiel en binnen de organisatie past. Op het gebied van Werving & Selectie kunnen wij zorgen voor die kandidaat. Dit doen wij door een weloverwogen traject in te gaan en te streven naar de ideale match: eerst detacheren en dan pas een definitieve overname. Zoekt u als opdrachtgever meer flexibiliteit, waarbij de intentie wel is om de medewerker in dienst te nemen? Dan zijn er verschillende constructies mogelijk om na proeftijd de medewerker met een goed gevoel over te nemen.

No cure – no pay

Bij werving- en selectie opdrachten werken we altijd volgens het ‘No Cure – No Pay’ principe. Geen resultaat? Geen kosten. U betaalt ons alleen als we ons werk goed doen en onze kandidaat daadwerkelijk een arbeidsovereenkomst met u aan gaat. Stopt de kandidaat binnen de gestelde proeftijd? Dan vinden wij kosteloos een nieuwe kandidaat.

 

 

Voordelen van detachering

  • Alle zorgen worden u uit de handen genomen
  • U bespaart tijd en kosten.
  • U maakt gebruik van professionele recruiters
  • Jarenlange ervaring en netwerk in de uitzendbranche
  • No Cure No Pay

Langere proeftijd mogelijk

Wilt u een medewerker eerst goed leren kennen voordat u hem of haar een vast contract aanbiedt? Wij kunnen geworven kandidaten tot maximaal 5,5 jaar eerst bij u detacheren voordat u een contract voor onbepaalde tijd aanbiedt.