Log in met je FlexBoss account

Nog geen account? Meld je nu aan!

Wachtwoord vergeten?

Registreer een nieuw account

Ontzorging van project

Ontzorging van betrouwbaar personeel

FlexBoss Uitzendbureau is het flexibele uitzendbureau gespecialiseerd in het uitzenden én werven van geschikte kandidaten in diverse sectoren. Met ons breed georiënteerd team willen wij onze partners ontzorgen. Dit kunnen we in samenspraak doen op diverse manieren, zoals: parttime-, fulltime dienstverbanden, projecten en/of opdrachten. Wij willen hierdoor op het gebied van flexibiliteit ondersteuning bieden en de betrouwbare partner in de regio zijn.

Ontzorging van úw project

Ieder bedrijf hoopt op de geschikte kandidaat die bij het profiel en binnen de organisatie past. Op het gebied van Werving & Selectie kunnen wij zorgen voor die kandidaat. Dit doen wij door een weloverwogen traject in te gaan en te streven naar de ideale match. Dit doen wij op een flexibele manier: eerst detacheren en dan pas een definitieve overname.

 

Het detacheren van personeel is voor FlexBoss Uitzendbureau de dagelijkse uitdaging met bijbehorende kansen. Detacheren is het uitlenen van werknemers aan een derde partij. Een werknemer wordt gedurende een oproep of vaste periode bij u ingezet. De werknemer staat bij ons op de loonlijst. We verdiepen ons goed in de functie en in uw bedrijf, want we willen precies weten om welke expertise het gaat en wat voor medewerker het beste bij uw bedrijf past.
U als opdrachtgever loopt geen werkgeversrisico’s. Bij ziekte betalen wij bijvoorbeeld wel het salaris van de werknemer door, maar factureren u niet. We bespreken in samenspraak de behoeften van onze partner met bijbehorende mogelijkheden. Hierbij is het mogelijk om na een vast afgesproken aantal gewerkte uren de medewerker kosteloos over te nemen.

 

Redenen voor detachering

De meest voorkomende redenen van ondernemers om te kiezen voor ontzorging zijn:
  • Tekort aan expertise
  • Verantwoordelijkheid uitbesteden
  • Overgang binnenin organisatie
  • Extra ondersteuning tijdens drukte
  • Tijdelijk extra expertise

 

Voordelen van volledige ontzorging

  • Tijd- en energiebesparing kan elders ingezet worden
  • In de meeste gevallen al ervaren personeel
  • Tijdelijk aan u gebonden personeel
  • Regelmatig nieuwe mix van mensen
  • Verantwoording ligt bij FlexBoss Uitzendbureau
Bent u op zoek naar een compleet verzorgd team voor een lopend of aankomend project? Dan grijpen wij graag de kans aan om als FlexBoss Uitzendbureau uw betrouwbare partner in de regio te zijn.

Flexibiliteit is onze kracht. Onze partners vertrouwen ons.

Detachering
  Werving & Selectie
  Ontzorging van project