Log in met je FlexBoss account

Nog geen account? Meld je nu aan!

Wachtwoord vergeten?

Registreer een nieuw account

Onze diensten

Ontzorging van betrouwbaar personeel

FlexBoss Uitzendbureau is het flexibele uitzendbureau gespecialiseerd in het uitzenden én werven van geschikte kandidaten in diverse sectoren. Met ons breed georiënteerd team willen wij onze partners ontzorgen. Dit kunnen we in samenspraak doen op diverse manieren, zoals: parttime-, fulltime dienstverbanden, projecten en/of opdrachten. Wij willen hierdoor op het gebied van flexibiliteit ondersteuning bieden en de betrouwbare partner in de regio zijn.

Uitzenden van personeel

Het uitlenen van personeel is voor FlexBoss Uitzendbureau de dagelijkse uitdaging met bijbehorende kansen. We bespreken in samenspraak de behoeften van onze partner met bijbehorende mogelijkheden. Zoek je als opdrachtgever meer flexibiliteit, waarbij de intentie wel is om de medewerker in dienst te nemen? Dan is het mogelijk om gebruik te maken van onze overname constructie. Hierbij is het mogelijk om na een vast afgesproken aantal gewerkte uren de medewerker kosteloos over te nemen.
Iedere dag zijn we als team op zoek naar de juiste match: de juiste uitzendkracht voor de geschikte partner. Hierbij kijken we naar de wensen van de opdrachtgever én capaciteiten van de uitzendkracht.

Werving & Selectie

Ieder bedrijf hoopt op de geschikte kandidaat die bij het profiel en binnen de organisatie past. Op het gebied van Werving & Selectie kunnen wij zorgen voor die kandidaat. Dit doen wij door een weloverwogen traject in te gaan en te streven naar de ideale match. Dit doen wij op een flexibele manier: eerst detacheren en dan pas een definitieve overname.
Zoek je als opdrachtgever meer flexibiliteit, waarbij de intentie wel is om de medewerker in dienst te nemen? Dan is het mogelijk om gebruik te maken van onze constructie om na een vast afgesproken aantal gewerkte uren de medewerker kosteloos over te nemen.

Ontzorging van het project

Ook willen we graag op langer termijn een bijdrage leveren aan het behalen van het uiteindelijke doel van het bedrijf: resultaat, groei of beiden. Met een heel team aan diverse functies en ónze voorman op de werkvloer kunnen wij gehele project uit handen nemen. Naast betrouwbare partner willen wij ook de partner zijn die meegroeit. FlexBoss Uitzendbureau streeft naast het bieden van betrouwbare kwaliteit naar groei. Zo creëren we rust en vertrouwen voor de langere termijn.
Ben je op zoek naar een uitzendkracht voor je openstaande vacature? Laat het ons dan weten via ons contact formulier!

Flexibiliteit is onze kracht. Onze partners vertrouwen ons.

  Uitzenden van personeel
  Werving & Selectie
  Ontzorging van uw project