Log in met je FlexBoss account

Nog geen account? Meld je nu aan!

Wachtwoord vergeten?

Registreer een nieuw account

Voor zzp-ers

Samen met vertrouwen naar onze partner

FlexBoss Uitzendbureau staat in de regio Zuid-Holland open voor de samenwerking met ZZP-ers. Een binding voor afgesproken termijn, waarbij iedere partij op een wenselijke manier aan de slag kan gaan. 

 

FlexBoss draagt als bemiddelaar het grootste gedeelte van de verantwoording. Een bemiddelingsbureau kan erg handig zijn voor zzp’ers die het lastig vinden om zzp opdrachten te vinden. Je hebt op een laagdrempelige manier toegang tot een verzameling van opdrachtgevers. FlexBoss zoekt voor u passende opdrachten of klanten. U kunt door de connecties eenvoudiger aan de slag voor grote opdrachtgevers.

 

U krijgt persoonlijke hulp in de zoektocht naar passend en belonend werk De kernwaarden die centraal staan bij de werkwijze van FlexBoss Uitzendbureau: betrouwbaarheid, flexibiliteit, oplossend vermogen, saamhorigheid en verantwoordelijkheid.

 

 

Op zoek naar een passende opdracht of opdrachtgever?

Wilt u verdienen wat u waard bent en zo ook behandeld worden? Bij FlexBoss Uitzendbureau zijn we ook gespecialiseerd in bemiddeling tussen onze partners en ZZP-ers. Wij kunnen u aan het juiste bedrijf voorstellen, de bemiddelaarsrol op ons nemen en de verloning aan u rechtstreeks binnen 7 dagen.

 

 

Onderstaand vind u een aantal van de opdrachten die FlexBoss Uitzendbureau aan geschikte ZZP-ers biedt. Mocht u interesse of vragen hebben in één van de opdrachten, neem dan contact op: 06-14720615.

Voordelen met bemiddeling FlexBoss Uitzendbureau

  • Toegang tot een verzameling van opdrachtgevers
  • Door de connecties gaat u eenvoudig aan de slag
  • Persoonlijke hulp in de zoektocht naar de juiste opdracht
  • Ontzorging van facturatie direct via het uitzendbureau

Flexibiliteit is onze kracht. Onze partners vertrouwen ons.

Detachering

Detachering

Werving & Selectie

Werving & Selectie

Bemiddeling ZZP

Ontzorging van project