Log in met je FlexBoss account

Nog geen account? Meld je nu aan!

Wachtwoord vergeten?

Registreer een nieuw account

FC Skillz

Hoofdsponsor van FC Skillz

FlexBoss Uitzendbureau en FC Skillz, gelegen in het Wateringse Veld, sloegen met ingang van het seizoen 2022-23 de handen ineen. Zo is FlexBoss Uitzendbureau de hoofdsponsor geworden van de hoofdmacht van FC Skillz, welke dit seizoen uitkomt in de Zaterdag 1e Klasse c.
Sharon Marica namens de sponsorcommissie: ‘We zijn zeer verheugd in FlexBoss Uitzendbureau onze hoofdsponsor voor de selectie te hebben gevonden. De kernwaarden, die FlexBoss heeft, komen naadloos overeen met de kernwaarden, die wij als vereniging ook hanteren. Het gaat immers om kwaliteit, vertrouwen, ontwikkeling en vooral de verbinding daartoe. De oriënterende gesprekken, die we aanvankelijk hadden waren daarom goud te noemen.
Ook Steven Sanchez, oprichter FlexBoss Uitzendbureau is verheugd over de samenwerking: ‘Wat FC Skillz als club in een korte tijd heeft bewerkstelligd is ongekend te noemen. Ik ben dan ook trots, dat ik mijn bedrijf mag relateren aan de innovatieve club, dat FC Skillz ook is. De prestaties en de ontwikkeling van het eerste elftal gooien zeer hoge ogen in de regio en ik ben dan ook enthousiast over wat de toekomst zal brengen wat betreft onze samenwerking!’

Selectie van FC Skillz 1

Afgelopen seizoen was (wederom) een succes te noemen. Notabene na het debuutjaar van de club in het amateurvoetbal, kampioen in de Zaterdag 3e Klasse, werd FC Skillz kampioen in de Zaterdag 2e Klasse. De selectie van FC Skillz komt in het seizoen 2023-24 uit in de Zaterdag 1e Klasse C. Na de promotie in het eerste (!) en tweede jaar streeft de club ernaar om door te groeien naar de Hoofdklasse. De ambitie, het vertrouwen en de saamhorigheid straalt ook van de selectie af.

 

Wij wensen de selectie, directie en supporters van FC Skillz heel veel succes toe in het aankomend seizoen. Wij staan er met trots en vertrouwen achter!
www.fcskillz.nl
@fcskillz

Volg FC Skillz

De club is meer dan alleen een voetbalclub en doet veel terug voor de maatschappij. FC Skillz organiseert veel speciale evenementen voor kinderen en/of gezinnen en biedt voornamelijk kinderen steun in de ontwikkeling met behulp van programma’s en prachtige faciliteiten.
Volg de club via Instagram, Snapchat of Facebook zodat u op de hoogte bent van de ontwikkelingen en evenementen!
@fcskillznl