FC Skillz presenteert nieuwe hoofdsponsor

30 September 2022 – FC Skillz, gelegen in het Wateringse Veld en FlexBoss Uitzendbureau slaan met ingang van dit seizoen de handen ineen. Zo wordt FlexBoss Uitzendbureau de hoofdsponsor van de hoofdmacht van FC Skillz, dat dit seizoen uitkomt in de zaterdag tweede klasse.

 

FlexBoss Uitzendbureau is in 2019 opgericht door Steven Sanchez. Hij heeft ruime ervaring in de uitzendbranche op het gebied van werving & selectie en contacten binnen de logistiek en import. Hij had sterk de behoefte om een bureau op te richten vanuit zijn visie: persoonlijk, vertrouwd, op maat en met een kwalitatieve binding tussen de werknemer en partner. Los van de ondernemende geest van Steven Sanchez, heeft hij hier een voetbalcarrière naast en komt hij tegenwoordig uit voor IJsselmeervogels, dat in de Tweede Divisie acteert, ook wel bekend als Jack’s League.

 

Verheugd

 

Sharon Marica namens de sponsorcommissie: ,,We zijn zeer verheugd in FlexBoss Uitzendbureau onze hoofdsponsor voor de selectie te hebben gevonden. De kernwaarden, die FlexBoss heeft, komen naadloos overeen met de kernwaarden, die wij als vereniging ook hanteren. Het gaat immers om kwaliteit, vertrouwen, ontwikkeling en vooral de verbinding daartoe. De oriënterende gesprekken, die we aanvankelijk hadden waren daarom goud te noemen.

 

Ongekend

 

Ook Steven Sanchez, oprichter FlexBoss Uitzendbureau, is verheugd over de samenwerking: ,,Wat FC Skillz als club in een korte tijd heeft bewerkstelligd is ongekend te noemen. Ik ben dan ook trots, dat ik mijn bedrijf mag relateren aan de innovatieve club, dat FC Skillz ook is. De prestaties en de ontwikkeling van het eerste elftal gooien zeer hoge ogen in de regio en ik ben dan ook enthousiast over wat de toekomst zal brengen wat betreft onze samenwerking!”